Trim&Træn

FYSIOTERAPEUTERNE

VI TAGER HÅND OM DIT HELBRED

HOLSTS HAVE 6 . 4500 NYKØBING SJ . MAIL: FYS@PARADIS.DK . 5991 2477

 

RYGPROBLEMER ▪ WHIPLASH ▪ HOVEDPINE ▪ SPÆNDINGER I NAKKE/SKULDRE ▪ SPORTSSKADER ▪ ARBEJDSSKADER ▪ GIGT ▪

TENNISALBUER ▪ FORSTUVEDE LED ▪ VEJRTRÆKNINGSPROBLEMER ▪ BÆKKENLØSNING ▪ MASSAGE ▪ GENOPTRÆNING

Trim&Træn

TRÆNING

Motionscentret TRIM & TRÆN startede vi 11. oktober 2000. Vores idé er at mennesker i alle aldre skal kunne holde sig i form og prøve at forebygge sygdom. Eller hvis skæbnen har været ugunstig, har en mulighed for at træne sig op igen.

Vi har maskiner af god kvalitet. De giver muligheder for kvalificeret træning af kredsløb, fedtforbrænding og muskelopbygning. Både i forbindelse med genoptræning efter uheld, sygdom, operationer og idrætsskader – eller til ”Fit-For-Fight”-træning til glæde for både krop og sind.

A propos sindet får psyken det også ofte bedre ved en omgang fysisk hjernevask.

 

FYSIOTERAPI

Som en naturlig del af den moderne fysioterapi indgår patienternes egen indsats, træning. Vores motionscenter TRIM & TRÆN giver mulighed for at deltage i din egen behandling og for ved egen indsats selv at mindske risikoen for tilbagefald. I TRIM & TRÆN træner du sammen med raske almindeligt trænende. Vi har erfaret, at dette giver en meget positiv stemning – og dermed måske et bedre resultat.

 

SÅDAN GØR VI HER

  • Påklædning: udesko bedes du stille uden for omklædningsrummet. I træningssalen benyttes indesko og blødt tøj.
  • Håndklæde. Når du træner igennem sveder du! Tag et håndklæde med, læg det på sædet før du sætter dig og tør sved af håndtag og maskine, inden du forlader den. Har du glemt dit håndklæde, kan du leje et i receptionen for 5 kr. Håndklæderne i omklædningsrummene er kun beregnet til at bruge efter håndvask.
  • Vandflaske. Du kan købe noget at drikke hos os, men du kan også blot tage en ½ liters flaske med og selv fylde op fra hanen efter behov.
  • Ryd op efter dig. Vi beder dig sætte håndvægte og hvad du ellers har brugt på plads, så det er let for den næste at bruge redskaberne.
  • Tag hensyn. Alle skal kunne komme til at gennemføre deres træningsprogram bedst muligt. Da al træning bør starte med 5-10 minutters opvarmning på kredsløbsudstyret, beder vi dig være opmærksom over for de andre trænende, hvis du er i gang med langvarig brug af kredsløbsudstyret.
  • Maskinerne. Hvis en maskine ikke kører glat eller siger sært, så kom og fortæl os det. Vores udstyr skal holdes i god stand, så vi siger tak for din hjælp og

 

Velkommen i TRIM & TRÆN

Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse